Projecten

Hieronder een aantal projecten waar ik aan gesleuteld heb!

Logo MProgramming

MNP Developer projecten zijn projecten die ik gemaakt heb onder mijn eigen naam. Deze projecten heb ik dan ook gemaakt voor kennissen en vrienden van mij die een website nodig hadden voor hunzelf of voor een idee dat zij bedacht hadden. Het zijn dan ook best verschillende websites. Van portfolio of webshop tot een heel platform.

Bij de recentere projecten ben ik niet alleen bezig geweest met het ontwikkelen van de websites. Maar ik ben ook bezig geweest met het designen van de websites. Ik vind het uitdagend om niet een alleen een goede website neer te zetten maar ook een website te maken dat bij de persoon en/of organisatie past.

Bekijk projecten
Logo School

Tijdens mijn drie jarige opleiding op het Horizon College in Alkmaar heb ik op school verschillende soorten projecten ontwikkeld. Zo heb ik geleerd hoe ik een geheel eigen website ontwikkel met eigen geschreven codes, databases opstellen, API koppelingen maken en werken met bepaalde CMS systemen zoals Laravel, Wordpress en ASP.NET Core. Ook heb ik met de keuze vakken mobiele applicaties en micro controllers leren programmeren.

Bekijk projecten

tech & design: MProgramming