Projecten

Hieronder de projecten waar ik aan gesleuteld heb!

Logo MProgramming

MProgramming projecten zijn projecten die ik zelf gemaakt heb. Dit zijn projecten die ik gemaakt heb voor kennissen en vrienden. Dit zijn kleinschalige website voor hunzelf en/of voor hun projecten. Het leuke aan deze projecten is dat ik niet alleen bezig ben met het ontwikkelen van de website, maar ook het ontwerpen van de website.

Bekijk projecten
Logo Studioviv

Studioviv is een reclame bureau voor online (websites, hosting, social media) en offline (flyers, posters en andere bedrukkingen) werken. Ik ben hier al een aantal jaren werkzaam als programmeur en ik heb aan vele projecten gewerkt. Studioviv ontwerpt de websites zelf en heeft een aantal eigen dedicated servers waar de websites op gehost worden. Ook bieden wij een SLA pakket aan, waardoor wij ervoor zorgen dat jouw website up te date en beschermt blijft.

studioviv.nl
Logo DODO Internet

DODO Internet is het technische onderdeel van Studioviv. DODO Internet is opgericht om samen te werken met andere ontwerp bedrijven. Op deze manier kunnen zij meer bezig blijven met het ontwerpen en kunnen wij hun helpen met het hosten en/of onderhouden van de websites.

dodo.nl
Logo School

Tijdens mijn drie jarige opleiding op het Horizon College in Alkmaar heb ik op school verschillende soorten projecten mogen ontwikkelen. Ik heb tijdens deze opleiding geleerd hoe ik een geheel eigen website ontwikkel, hoe ik databases kan opstellen, API koppelingen maken en werken met verschillende CMS systemen zoals Laravel, Wordpress en ASP.NET Core. Ook heb ik met de keuze vakken geleerd hoe ik mobiele applicaties ontwikkel en hoe micro controllers werken.

Bekijk projecten

tech & design: MProgramming