Projecten

Hieronder een aantal projecten waar ik aan gesleuteld heb!

Logo MNP Developer

Deze sites heb ik voor mezelf of voor iemand die ken gemaakt. Ik heb de sites voor eigen gebruik voornamelijk gebuikt voor expirimentjes met codes. Ik vind qua programmeren niks leuker dan zelf wat codes neer te zetten, te rommelen met codes en eindelijk een werkend iets te bouwen!

Het moeilijke aan deze projecten was het ontwerpen. Het bedenken van een bijpassende ontwerp vergt soms veel nadenk werk. Dan denk ik voornamelijk na over wat voor soort website, kleur gebruik, layout, etc!

MNP Developer Projecten
Logo Horizon College

Mijn school periode bevatte natuurlijk wat school projecten. En mijn programmeer carriere begon ook met school. Voordat ik aan de opleiding begon, kon ik net aan via het element bij google de titel veranderen (wat overigens vroeger heel cool was als je dat kon!) Ik heb op school veel basis programmeren geleerd wat mij veel geholpen heeft bij mijn werk.

Ik heb ook door de opleiding heen en op het werk heen een aantal applicaties gemaakt, android applicaties, spelletjes en consoles. De applicaties voor school waren om te oefenen voor de examens.

School Projecten

tech & design: MNP Developer