Adobe XD ontwerpen maken

4 Augustus 2020

De laatste tijd ben ik steeds meer bezig met het ontwerpen van een website voordat ik de website ontwikkel. Ik maak de ontwerpen met het programma genaamd Adobe XD. Dit komt voornamelijk door de volgende punten:

  • Makkelijk wijzigingen van de klant(en) aan het ontwerp aan te passen.
  • Onderdelen zijn makkelijker over te kopiëren van andere elementen, bijvoorbeeld Lorem Ipsum teksten, knoppen en/of layout styling.
  • In sommige gevallen heb ik nog geen domein waar de site op komt te staan. Dus kan ik via het ontwerp laten zien hoe de website eruit komt te zien.
  • Het is ook geinig om er mee te werken en om het te doen!

Natuurlijk vind ik wel dat een ontwerp een basis is voor een website. Je kan natuurlijk wel het ontwerp 100% na maken. Maar ik heb voornamelijk ontdekt bij het ontwikkelen van de website. Dat het altijd een klein beetje afwijkt van het ontwerp. Als je het niet weet waar het afwijkt, ga je dit niet eens opmerken!

Neem contact met me op voor meer informatie over ontwerpen.

Contact opnemen

Designs

Hieronder een aantal designs!

Jurrians Visions design

Fotografie/portfolio website

Dit design is gefocust op het presenteren van door hem gemaakte foto's. Op de home zijn ook meerdere sliders aan toegevoegd zodat de home pagina niet al te lang wordt, maar wel meerdere foto's kan tonen. De galerij heeft een ingebouwde deel mogelijheid en een popup venster dat ook tevens werkt als een slider.

Bekijk project

Ger Kruijer design

Muzikant website

Dit design is gemaakt op basis van zijn oude website. Zijn oude website was verouderd en daarom niet goed functionerend op mobiel. Dit ontwerp geeft het oude design een modern tintje en zorgt ervoor dat het op mobiel nog steeds goed functioneerd.

Bekijk project

BEATrX design

Muzikant/band website

Het ontwerp voor BEATrX biedt aan informatie aan over de band. Wanneer ze optreden, wie er in zitten, wie ze zijn en veel media (bijvoorbeeld vanuit Instagram). Tot slot bied het ontwerp ook aan, doormiddel van een simpel formulier, een simpel manier om hun te boeken.

Bekijk project

tech & design: MProgramming